Βίκτορ Ορμπάν: Ευρώπη είναι η Ελλάς, η Ρώμη κι όχι η Καρχηδόνα!


O Αυστριακός υπουργός Σεμπάστιαν Κούρτς υποστήριξε ότι η Ελλάδα πρέπει να βρεθεί υπό πίεση για να μειωθούν εν τέλει οι προσφυγικές ροές, ενώ κατηγόρησε την Ελλάδα για διάθεση μετάθεσης του προβλήματος στην Κεντρική Ευρώπη.

"Η Ελλάδα ποτέ δεν ήταν πρόθυμη να συζητήσει μια μείωση της προσφυγικής ροής, αλλά ήθελε μόνον να συζητήσει το πώς οι πρόσφυγες θα μεταφερθούν το ταχύτερο δυνατό προς την Κεντρική Ευρώπη", δήλωσε σε αυστριακή εφημερίδα.

Σε ακόμη πιο σκληρή γραμμή ο ακραία συντηρητικός Ούγγρος Πρωθυπουργός, Βίκτορ Ορμπάν, προανήγγειλε ότι θα ενισχύσει και θα επεκτείνει τον φράχτη στα σύνορα της χώρας του αψηφώντας τις διεθνείς αντιδράσεις.

"Αυτή είναι η Ευρώπη! Η Ευρώπη είναι η Ελλάδα και όχι η Περσία, είναι η Ρώμη και όχι η Καρχηδόνα, είναι ο Χριστιανισμός και όχι το Χαλιφάτο", σημείωσε.

Δημοψήφισμα για το ευρωπαϊκό σύστημα ποσόστωσης για το προσφυγικό θα γίνει στην Ουγγαρία.
Η κυβέρνηση της Ουγγαρίας αποφάσισε να διοργανώσει δημοψήφισμα επάνω στο ζήτημα των υποχρεωτικών ποσοστώσεων τις οποίες επέβαλε η Ευρωπαϊκή Ένωση στις χώρες - μέλη για την υποδοχή προσφύγων.
«Οι μεταναστευτικές ποσοστώσεις θα αναδιαμόρφωναν τον εθνικό, πολιτιστικό και θρησκευτικό χάρτη της Ουγγαρίας και της Ευρώπης συνολικά», επισήμανε ο Όρμπαν. «Η κυβέρνηση ανταποκρίνεται στο λαϊκό αίσθημα», πρόσθεσε.
Λίγους μήνες νωρίτερα ο Βίκτορ Ορμπάν κατήγγειλε την αλήθεια για τα όσα έχει υποστεί η Ευρώπη από την διεθνιστική μαρξιστική πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης:

Ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας, Βίκτορ Όρμπαν κατηγόρησε τους Αριστερούς, τους χρηματοδότες τους, τους ακτιβιστές και τον Αμερικανό δισεκατομμυριούχο Τζορτζ Σόρος. Τους προέτρεψε, μάλιστα, να αναλάβουν την ευθύνη για τη σημερινή κρίση των προσφύγων στην Ευρώπη.«Αυτή η εισβολή (των μεταναστών) αφενός είναι έργο των λαθρεμπόρων και από την άλλη, εκείνων των ακτιβιστών (των ανθρωπίνων δικαιωμάτων) που υποστηρίζουν κάθε τι που αποδυναμώνει τα κράτη –έθνη», δήλωσε ο Όρμπαν στο ουγγρικό κρατικό ραδιόφωνο, σύμφωνα με το Τανγιούγκ.«Αυτός ο δυτικός τρόπος σκέψης και το δίκτυο ακτιβιστών, αντιπροσωπεύουν όσο μπορούν καλύτερα τις ιδέες του Τζορτζ Σόρος», είπε ο Όρμπαν.Σύμφωνα με τις απόψεις του – σημειώνει το δημοσίευμα- εφόσον «δεν υπεραμύνονται την Ευρώπη, τότε συνειδητοποιούμε ότι εξυπηρετούν τα όνειρα των χρηματοδοτών τους, με τους διακρατικούς ακτιβιστές και αξιωματούχους που κανείς δεν τους έχει εκλέξει».Τόνισε, επίσης, ότι η ευρωπαϊκή αριστερά εργάστηκε για να υπονομεύσει τα εθνικά κράτη προς όφελος μιας διεθνούς κοσμοπολίτικης κοινότητας.«Είναι δύσκολο να φαντασθεί κανείς ότι οι μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες με τεράστιες λειτουργικές υπηρεσίες πληροφοριών δεν ήταν προετοιμασμένες για την εισροή των εκατοντάδων χιλιάδων προσφύγων στην Ευρώπη», είπε.Αυτό που συμβαίνει σήμερα, δεν έχει καμία δημοκρατική βάση, στην οποία στηρίζεται η ΕΕ, και οι οργανωμένοι θεσμοί της κινούνται προς την αναρχία.«Οι λαοί της Ευρώπης πρέπει να αρχίσουν να ξυπνάνε και να συνειδητοποιούν ότι η μετανάστευση είναι ένα πολιτιστικό θέμα και αφορά την ταυτότητά μας», κατέληξε ο Όρμπαν.

Διάλογος Θεμιστοκλέους και Αριστείδου αποδεικνύει την φυλετική συνείδηση των Αρχαίων Ελλήνων