Αυτά είπαν οι Εβραίοι...


Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το άρθρο διάσημης ιστοσελίδας με θέμα το ολοκαύτωμα. Στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα δημοσιεύτηκε άρθρο σχετικά με την δήλωση του Νετανιάχου τον περασμένο χρόνο στο Παγκόσμιο Εβραϊκό Συνέδριο. Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ είχε δηλώσει ότι ο Αδόλφος Χίτλερ δεν ήθελε να εξοντώσει τους Εβραίους αλλά να τους απελάσει από την Γερμανία. Το άρθρο κοινοποιήθηκε ήδη σε διάσημες ιστοσελίδες. Δείτε εδώ και εδώ και εδώ. Λίγες μέρες μετά από την δήλωση αυτή ο Νετανιάχου συναντήθηκε στο Βερολίνο με την Άνγκελα Μέρκελ η οποία επιχείρησε να τον ''επαναφέρει'' στην τάξη δηλώνοντας :''Δεν βλέπω κάποιο λόγο να αλλάξουμε την άποψη μας σχετικά με αυτό το συγκεκριμένο θέμα. Πιστεύουμε ότι η Γερμανία ήταν υπεύθυνη για το ολοκαύτωμα''. Δείτε εδώ.  


Το άρθρο αυτό λοιπόν μας παραπέμπει και σε μια άλλη δήλωση της Εβραίας Σουλαμίτ Αλονί:


Εδώ πρέπει να τονίσουμε τα τελευταία λόγια της Αλονί ''με το ολοκαύτωμα δικαιολογείται ότι και να κάνουμε στους Παλαιστίνιους''. Συνεπώς δεν έπιασε κάποια κρίση ειλικρίνειας τον Νετανιάχου σχετικά με τον Αδόλφο Χίτλερ. Θυμηθείτε ότι ο Νετανιάχου λέει πως ο μουφτής της Ιερουσαλήμ ζήτησε από τον Χίτλερ να εξοντώσει τους Εβραίους ώστε να μην πάνε στην Παλαιστίνη μετά την απέλαση τους από την Γερμανία. Ήταν λοιπόν μια δήλωση καθαρά γεωπολιτική  κι αυτό θα αποδειχθή στο μέλλον.Ο Dr Roger Dommergue Polacco de Menasce είναι γνωστός ως ο Εβραίος ιστορικός που αρνείται την ύπαρξη του ολοκαυτώματος. O συγκεκριμένος λοιπόν έστειλε μια επιστολή στον Εβραίο σκηνοθέτη Στίβεν Σπήλμπεργκ σχετικά με το θέμα του ολοκαυτώματος στις ταινίες του,  σημειώνοντας: 


''Πολλοί άλλοι έχασαν τη ζωή τους, αλλά ως μαχητές κατά της Γερμανίας κατά της οποίας εμείς, οι Εβραίοι, είχαμε κηρύξει τον πόλεμο το 1933! (Ο Χίτλερ ήταν αλλεργικός στην ηγεμονία του χρυσού και του δολαρίου: έτσι θα μπορούσε να δώσει δουλειά σε έξι εκατομμύρια ανέργους, πριν από τη λειτουργία των γερμανικών εργοστασίων εξοπλισμών!)''. Δείτε όλη την επιστολή εδώ και εδώ.

Ενώ ο Εβραίος Μπέντζαμιν Φρίντμαν θα δηλώσει ακριβώς τα ίδια το 1961:

“Εμείς βρισκόμαστε τώρα σε μια ιερή σύγκρουση με τη Γερμανία, και θα την πεινάσουμε ώσπου να παραδοθεί. Εμείς θα μποϊκοτάρομε τα γερμανικά προιόντα σε όλο τον κόσμο”. Γεγονός είναι, ότι τα δύο τρίτα των τροφίμων στην Γερμανία εισάγονται. Και οι εισαγωγές μπορεί να γίνονται, όταν ταυτόχρονα γίνονται και εξαγωγές. Έτσι εάν η Γερμανία δεν μπορεί να εξάγει, θα πρέπει να λιμοκτονήσουν τα δύο τρίτα του γερμανικού λαού. Αρκετά τρόφιμα υπήρχαν μόνο για το ένα τρίτο. Σ’ αυτή την δήλωση που έχω εδώ και δημοσιεύθηκε στους New York Times της 7. Αυγούστου 1933, ο κύριος Samuel Untermyer ανακοίνωνε, ότι αυτός είναι ο “δικός μας τρόπος αυτοάμυνας”. Ο Πρόεδρος Ρούσβελτ κοινοποίησε αυτή τη διαταγή στο National Recovery Administrationτη, ότι όποιος δεν υπακούει σ’ αυτό το “New Deal” θα μποϋκοτάρεται κατ’ αυτό τον τρόπο. Θα θυμάστε, κυρίες και κύριοι, ότι την αποδέχθηκε ακόμη και το Ανώτατο Δικαστήριο. Τελικά οι Εβραίοι κήρυξαν πόλεμο κατά της Γερμανίας, και αυτός ο πόλεμος ήταν τόσο αποτελεσματικός, που σε κανένα κατάστημα πλέον δεν έβρισκες ένα προιόν με την ετικέττα “Made in Germany”.


Ο Richard Harwood στο βιβλίο ''Μύθος ή ολοκαύτωμα'' (εκδόσεις Ελεύθερη Σκέψη) αναφέρει τους εξής ισχυρισμούς του Rassinier:

''Μετά την έναρξι του πολέμου, οι Εβραίοι, οι οποίοι όπως μας υπενθυμίζει και ο Rassinier, είχαν κηρύξει τραπεζικό και οικονομικό πόλεμο κατά της Γερμανίας από το 1933, ενεκλείσθησαν σε στρατόπεδα συγκεντρώσεως, «τα οποία αποτελούν μία μέθοδο μεταχειρίσεως των εχθρικών στοιχείων της επικρατείας κατά την διάρκειαν πολεμικών περιόδων, η οποία ισχύει για όλες τις χώρες του κόσμου... Απεφασίσθη να συγκεντρωθουν οι Εβραίοι σ' ένα τεράστιο γκέττο και να εργασθούν εκεί, η θέσι του ωρίσθη μετά την επιτυχή εισβολή τής Ρωσσίας κατά το 1941, στις λεγόμενες ανατολικές περιοχές κοντά στα παλαιά σύνορα Ρωσσίας - Πολωνίας: δηλαδή οι περιοχές Auschwitz, Chelmno, Belzec, Maidanek, Tredlinka κ.ο.κ.... Εκεί επρόκειτο να περιμένουν την λήξι του πολέμου και την επανάληψι των διεθνών συνδιασκέψεων που θα απεφάσιζαν την τύχη τους». Η διαταγή για την συγκέντρωσί τους στην ανατολή εδόθη από τον Goring στον Heydrich και εθεωρήθη σαν η εισαγωγή στην «επιθυμητή τελική λύσι», την μετανάστευσι τους στο έξωτερικό, μετά την λήξι του πολέμου. [...] Ίσως θα μπορούσα εδώ να ύπενθυμίσω πως το κράτος του Ισραήλ, ιδρύθη το 1948 και πως οι Εβραίοι διατηρούσαν τις εθνικότητες των χωρών όπου ήσαν εγκατεστημένοι, πλην της Ισραηλινής, ώστε να έχω την δυνατότητα νά υπογραμμίσω τίς διαστάσεις της άπάτης αυτής, η οποία δεν περιγράφεται σε καμμία γλώσσα. 


Απο την μία πλευρά η Γερμανία καταβάλλει στο Ισραήλ ποσά, τα οποία υπολογίζονται επί τη βάσει του αριθμού των 6.000.000 νεκρών και από την άλλη καταβάλλει υπό μορφήν συντάξεως, αποζημιώσεις στα τέσσερα πέμπτα του αριθμού αυτού, τα οποία ενεφανίσθησαν ως οι επιζήσαντες της Γερμανίας του Hitler και ευρίσκονται διεσπαρμένοι σήμερα σ' ολόκληρο τον κόσμο πλην του Ισραήλ όπως επίσης και στους νομίμους απογόνους τους σε περίπτωσι θανάτου τους. Με λίγα λόγια πληρώνει για το μεγαλύτερο μέρος του αριθμού των 6.000.000 διπλές αποζημιώσεις''.


Μετά από αυτά τα στοιχεία ας σκεφτεί ο καθένας την απάντηση της Μέρκελ στον Νετανιάχου για το θέμα του ολοκαύτωματος. Όταν η Καγκελάριος δεν υπερασπίζεται την Γερμανία, ποια άλλη θα μπορούσε να είναι η πολιτική της στα οικονομικά προβλήματα της Ελλάδος; Mιλάμε για μια Γερμανία που σήμερα στέκεται με πατερίτσες στα αφεντικά της και τα ΜΜΕ μας την παρουσιάζουν ως Δ΄Ράιχ!

Ένας άλλος Εβραίος ονόματι David Cole ασχολήθηκε με το θέμα του ολοκαυτώματος αμφισβητώντας το. Γύρισε ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο ''Cole in Auschwitz'' και όλο μπορείτε να το δείτε εδώ.

Ένας Νέγρος πάστορας πρόσφατα δήλωσε τα εξής:


''Αν είναι βέβαιο πως ο ιουδαϊσμός έχει κινητοποιήσει κάθε υποχθόνια δύναμη, όχι μόνο για να διατηρήσει την εχθρότητα των άλλων εθνών απέναντι στην Γερμανία, αλλ' ακόμη και για να την παροξύνει όσο ήταν δυνατό, δεν είναι λιγότερο βέβαιο πως αυτή η ενεργητικότητα δεν συμφωνεί παρά μόνο σ' ένα μικρό τους σημείο με τα αληθινά συμφέροντα των λαών που δηλητηριάζει''. 
Αδόλφος Χίτλερ, Mein Kampf  σελ 716 Η γερμανική συμμαχική πολιτική μετά τον πόλεμο, Εκδόσεις Δίδυμοι

Δες και Ο Αδόλφος Χίτλερ για το κράτος του Ισραήλ


Europa Erwache